samen trouwringen uitzoeken

Gratis Sample service

Online kopen kan best moeilijk zijn. Je wil er zeker van zijn dat de trouwringen die je bestelt er in het echt net zo mooi uitzien als op het web, en of de ringen goed bij je hand passen.

Wij van RIDO Trouwringenstudio denken dat we het extra makkelijk voor jullie hebben gemaakt door onze Sample Service.  De Samples zijn onechte trouwringen met een goudlaagje en swarovski kristal. Niet van echt te onderscheiden. Met onze Sample Service koop je online zonder gedoe en weet je 100%  zeker dat de trouwringen zijn zoals je de trouwringen hebt bestelt. Je mag de trouwringen 7dagen gratis thuis bekijken en je stuurt ze daarna weer retour.

Waarom de Sample Service?

  •  Je weet wat je koopt.
  • Bekijk de ringen in het echt thuis, 7 dagen lang, zodat je zeker weet dat deze ringen bij jullie passen.
  • Bekijk de ringen zo vaak je wil en overtuig je zelf ervan dat het de ringen zijn die je met veel plezier de rest van je leven draagt.

Wat kost de Sample Service?

De Sample Service is gratis!!

Je betaald een borg van € 70.- voor de trouwringen. Bij een bestelling wordt de borg in mindering gebracht op het aankoop bedrag. Bestel je de ringen niet dan ontvang je van ons het volledige bedrag minus de verzendkosten ( €8,05) retour.

Ga nu direct naar de gratis Sample Service