Gouden trouwringen aanbieding

Gouden trouwringen

Voordeel

Speciaal voor jullie is deze trouwringen aanbieding tot stand gekomen.  Ben je op zoek naar goedkope en betaalbare trouwringen? Dan is deze trouwringen aanbieding geschikt voor jou. Wij hebben al trouwringen vanaf € 637.-

Eén ding staat voorop, de kwaliteit. Ook al kosten deze ringen niet de hoofdprijs er is geen concessie gedaan aan de kwaliteit. Stuk voor stuk worden deze trouwringen met de uiterste preciesie en vakmanschap gemaakt door de grootste trouwringen fabrkant van Europa.

Gouden trouwringen.

Denk je aan trouwringen dan is de kans heel groot dat je gouden trouwringen voor je ziet zoals je ouders of je groot ouders die hebben. Goud wordt van oudsher het meest gebruikt als metaal voor trouwringen. Niet ten onrechte. Goud is een edelmetaal zeer goed te bewerken en hypo allergeen.

 

Dat goud goed te bewerken is heeft als voordeel dat een gouden trouwring altijd op maat te maken is. Handig als je later dikkere of dunnere vingers krijgt. Goud is van zichzelf te zacht om trouwringen van te maken. Daarom worden er altijd andere metalen aan toegevoegd om het goud harder te maken. Hoe meer andere metalen hoe lager het gehalte. 24 Karaat goud  bevat  100% puur goud, 18 karaat goud  bevat 75% puur goud , 14 karaat goud bevat  58,5% puur goud en 9 karaat bevat 37,5% puur goud.

 

Gouden trouwringen klassiek?

Natuurlijk zijn niet alle gouden trouwringen klassieke trouwringen. Wij hebben heel moderne gouden trouwringen in onze collecties. Strakke vormgeving vaak mat afgewerkt.

 

Wanneer kies je voor een gouden trouwring?

Natuurlijk hangt het van je smaak af. Wij kunnen niet bepalen wat je mooi moet vinden. Je kunt wel van de regel uit gaan: Op een donkere huid staat goud prachtig. Ben je hoog blond met een bleke huid dan staan witgouden trouwringen over het algemeen mooier